Can Badó de Figueres

El restaurante, situado en la calle Sant Llàtzer 8 de Figueres (Girona), inauguró el pasado 30 de novembre.

El diumenge 30 de novembre va tenir lloc la inauguració d’un nou espai gastronòmic de qualitat a Figueres, el restaurant Can Badó. A l’acte d’inauguració van assistir multitud d’amics i veïns de la zona que van poder gaudir de l’ambient agradable i familiar del restaurant i de la calidesa de la seva llum i mobiliari mentre degustaven diferents tapes, arrossos i fideuades.

La cuina de Can Badó és una cuina de mercat, cuina catalana d’autor i amb una gran experiència al darrera ja que Can Badó de Figueres és el segon establiment que obren Salvador Callís i Elisabeth Gracia, que ja fa anys que dirigeixen el restaurant amb el mateix nom a Cistella.

El nou restaurant de Figueres s’especialitzarà en arrossos que ja han guanyat una gran fama amb el restaurant Can Badó de Cistella. Un exemple d’aquests arrossos és l’arròs de cabra de mar, un plat molt gustós i que té molt d’èxit.

Can Badó busca sempre la qualitat més alta en tots els seus plats, cuidant al detall la presentació, però sobretot els sabors de tots els ingredients, que sempre són dels millors productes del mercat. Una cuina cuidada que fa gaudir dels millors àpats. Tot plegat sumat a la simpatia i el tracte agradable i càlid dels seus propietaris.

Amb l’objectiu de poder seguir de més a prop l’evolució del restaurant, així com les novetats i els menús que ofereix, Can Badó ha obert una pàgina de Facebook (Can Badó) on ja s’hi pot trobar un reportatge fotogràfic de l’acte d’inauguració.

Reservas por teléfono Reservas por teléfono
0034 972 50 50 11
Reservas online Reservas online
canbadofigueres@gmail.com
mapa google Dónde estamos
mapa google
Can Badó menu Menú mediodía 14,80€
Menú para grupos: contacta

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto